Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد تا گاز کربنیک سمی خارج شده از دودکش کارخانجات را به محصولی ارزشمند تبدیل کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ بهرز سلیمی بنی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان ماشین سازی گازکربنیک شهرکرد با اشاره به توانمندی در تولید محصولی برای تبدیل گازهای سمی به یک فرآورده مفید گفت: همه صنایع بزرگ مانند نیروگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها که سوخت فسیلی مصرف می‌کنند، مقدار زیادی گازکربنیک به جو زمین ارسال می‌کنند، این کار علاوه بر عواقب زیست محیطی، حجم زیادی از ثروت قابل استفاده را هدر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور ما با انتشار 670 میلیون تن گاز کربن دی اکسید، در رده هشتم جهانی قرار دارد و ما با بومی‌سازی فناوری قصد داریم تا تغییری در این رویه ایجاد کنیم.

 علاوه بر آن‌که صنایع مختلفی از طریق دودکش‌های خود حجم زیادی آلاینده به ویژه گاز کربن دی اکسید  را در هوا منتشر می‌کنند، صنایع زیادی نیز به همین آلاینده نیاز دارند تا محصولات خود را تولید کنند.

شرکت دانش‌بنیان ماشین سازی گازکرنیک شهرکرد از طریق فناوری کربن کپچرینگ، توانسته است، گازی سمی و خطرناک را که برای محیط زیست یک آلاینده محسوب می‌شود به یک محصول ارزشمند و قابل فروش تبدیل کند.

 فناوری کربن کپچرینگ به فرآیند جداسازی و ذخیره‌سازی کربن گفته می‌شود که در نتیجه فرایند تولید کارخانه‌ها و نیروگاه‌های مختلف در فضا رها می‌شود. این فناوری می‌تواند تا نود درصد دی اکسید کربنی را که بر اثر استفاده از سوخت‌های فسیلی در نیروگاه‌های برق و سایر مراکز صنعتی تولید می‌شود جذب کرده و مانع از ورود آن به شد.

 این شرکت در پروژ پتروشیمی کرمانشاه موفق شد با نصب تجهیزات، روزانه 132 تن گاز کربن دی اکسید را بازیابی کند. این گاز پس از یک پروسه صنعتی آماده می‌شود تا در اختیار واحدهای صنعتی قرار گیرد که به آن نیاز دارند.

یکی از این واحدها، پتروشیمی‌های هستند که از این گاز کربنیک بازیابی شده به عنوان خوراک استفاده می‌کنند تا اوره تولید کنند. این شرکت دانش‌بنیان همچنین محصول نهایی خود را در اختیار کارخانجات نوشابه‌سازی و تولید کپسول آتش‌نشانی نیز قرار می‌دهد.

علاوه بر این، کارخانه های آب شیرین کن مستقر در جنوب کشور نیز از جمله مصرف کنندگان گاز کربنیک تولید شده هستند تا بتوانند که آب تصفیه شده را به آب قابل شرب تبدیل کنند.

 در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در بخش‌های مختلف صنعت بازیافت مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نوشابه محصولات کالا تبدیل کرمانشاه آب شرب شهرکرد ماشین سازی دودکش کارخانجات سوخت فسیلی پالایشگاه ها مراکز صنعتی بومی سازی ثروت ملی نیروگاه ها ثروت ایران پتروشــیمی ثروت آفرینان دانش بنیان نیروگاه های برق آلاینده های سمی هوا کارخانه های آب شیرین کن کپسول آتش نشانی صنعت بازیافت شرکت دانش بنیان گاز کربن دی اکسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم