Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس مطالعه «پروژه جهانی کربن» (Global Carbon Project) -سازمانی که به دنبال تعیین کمیت انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در جهان و علل آن است- که روز پنجشنبه به مناسبت بیست و ششمین کنفرانس بین المللی آب و هوا منتشر شد، انتشار گاز دی اکسید کربن مربوط به زغال سنگ و گاز طبیعی در بخش‌های انرژی و صنعت افزایش یافته است و انتشار دی اکسید کربن مربوط به حمل و نقل همچنان در سطح پایینی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پییِر فریدلینگشاین، مدیر این مطالعه و پژوهشگر در زمینه مدل سازی آب و هوا در دانشگاه اکستر انگلیس گفت: «ما انتظار افزایش انتشار دی اکسید کربن را داشتیم، اما آنچه ما را شگفت زده کرد، سرعت و شدت آن بود.»

در سال ۲۰۲۰ که کشور‌های جهان برای مهار همه گیری ویروس کرونا محدودیت‌های قرنطینه‌ای وضع کردند، میزان انتشار گاز دی اکسید کربن که مهمترین گاز گلخانه‌ای محسوب می‌شود ۵،۴ درصد کاهش یافت. بر اساس این گزارش «پروژه جهانی کربن»، انتظار می‌رود که امسال میزان انتشار گاز دی اکسید کربن ۴،۹ درصد افزایش یابد.

میزان انتشار گاز دی اکسید کربن در هند و چین که جزء آلاینده‌ترین کشور‌های جهان محسوب می‌شوند، احتمالا در سال ۲۰۲۱ بیشتر از میزان آن در سال ۲۰۱۹ خواهد بود و میزان انتشار این گاز در آمریکا و اروپا نیز احتمالا در سطحی نسبتا کمتر خواهد بود.

بر اساس این مطالعه، در سال کنونی میلادی میزان انتشار گاز دی اکسید کربن به ۳۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تن خواهد رسید.

این گزارش در حالی منتشر شد که سران کشور‌های جهان برای بیست و ششمین کنفرانس بین المللی آب و هوا (COP ۲۶) از یکشنبه ۳۱ اکتبر در گلاسکوی اسکاتلند گرد هم آمده اند. این رویداد بین المللی قرار است تا ۱۲ نوامبر ادامه یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوا همه گیری کرونا انتشار دی اکسید کربن کنفرانس بین المللی آب و هوا میزان انتشار گاز دی اکسید کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی گفت: جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان «ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ» با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد. در این گزارش وضعیت ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجارها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: مرکز رصد تلاش نموده تا با نمره‌دهی به وضعیت ایران و جهان، بتواند تصویری مقایسه‌ای از تصور جهانی نسبت به وضعیت ارزش‌ها و نگرش‌های مردم ایران ارایه دهد. علیرغم نقدهای محتوایی و روش‌شناختی به پیمایش‌های جهانی، آشنایی با تصویر برساخته از ایران در این پیمایش‌ها نقش مهمی در سیاست‌گذاری با تکیه بر محیط‌شناسی پیرامونی دارد.

مدیر مرکز رصد ادامه داد: گفت: بر اساس این داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضعیت مطلوب‌تری دارد. داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد که در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز نسبت به وضعیت جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشورها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

اصغری گفت: داده‌های معتبر پیمایش جهامی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند. مرکز رصد فرهنگی کشور تلاش می‌کند با گزارش‌های رصدی خود، تصویری روشن، دقیق و پژوهش‌پایه از داده‌های ملی، محلی و جهانی را در اختیار پژوهشگران و سیاست‌گذاران قرار دهد.

کد خبر 6093810 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • کتاب عکس «نزدیک تر» حاصل سفر به ۵ قاره جهان است
  • تصاویری از مستندات جدید خبرگزاری قوه قضائیه درباره نیکا شاکرمی
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!