Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@18:04:02 GMT

توقف تولید دی اکسید کربن با رایانش ابری

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۱۶۴۸

توقف تولید دی اکسید کربن با رایانش ابری

بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی آی دی سی نشان می‌دهد فناوری رایانش ابری از سال ۲۰۲۱ تا سال ۲۰۲۴ جلوی تولید یک میلیارد مترمکعب گاز دی اکسید کربن را خواهد گرفت.

این فناوری نیاز به خرید محلی انواع رایانه به منظور انجام امور مختلف شغلی، آموزشی، تفریحی و غیره را از بین می‌برد و موجب می‌شود تا کاربران به صورت اینترنتی از توان پردازش رایانه‌های قدرتمند استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر مصرف برق رایانه‌ها که موجب تولید بیشتر گاز دی اکسید کربن می‌شود را کاهش می‌دهد.

بر اساس بررسی مؤسسه آی دی سی اگر تمامی دیتاسنترها تا سال ۲۰۲۴ با فناوری رایانش ابری سازگار شوند میزان کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن به ۱.۶ میلیارد متر مکعب افزایش می‌یابد. اما با توجه به اینکه تا سال ۲۰۲۴ تنها ۶۰ درصد از دیتاسنترها با این فناوری سازگار می‌شوند رقم مذکور از یک میلیارد متر مکعب فراتر نخواهد رفت.

پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده با راه اندازی دیتاسنترهای بزرگ‌تری که با فناوری رایانش ابری سازگاری دارند، شرکت‌ها به استفاده از خدمات مذکور علاقه بیشتری نشان دهند. افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها از جمله دیگر مزایای استفاده از خدمات رایانش ابری است. البته این نوع دیتاسنترها به سیستم‌های خنک کننده قوی‌تر نیاز داشته و با توجه به نصب سخت افزاری قدرتمندتر گران قیمت تر هستند.

بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری متعهد شده‌اند با استفاده از فناوری رایانش ابری و دیگر فناوری‌ها میزان انتشار گاز دی اکسید کربن خود را طی سال‌های آینده و حداکثر سال ۲۰۳۰ به صفر برسانند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان به آی بی ام، مایکروسافت، فیس‌بوک، اپل و گوگل اشاره کرد./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فناوری رایانش ابری گاز دی اکسید کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان