Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تارنمای خبری ساینس دیلی، سازمان جهانی هواشناسی که زیر مجموعه مجمع اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد است، اعلام کرد: قرنطینه، بسته شدن مرزها، توقف پروازها و سایر محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با بحران ویروس کرونا موجب کاهش تولید آلاینده‌های مختلف از جمله گازهای گلخانه‌ای مانند دی اکسید کربن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان با وجود این هشدار داد کند شدن فعالیت صنایع به دلیل پاندمی موجب کاهش غلظت بی‌سابقه گازهای گلخانه‌ای در جو زمین نشده است. این گازها گرما را در جو زمین به دام انداخته و موجب افزایش دما، بالا آمدن سطح دریاها و تغییرات آب و هوایی شدیدتر می‌شوند.

بر اساس گزارش سالانه سازمان جهانی هواشناسی، برآوردهای اولیه نشان می‌دهد در دوره اجرای شدیدترین محدودیت‌ها، انتشار روزانه گاز دی اکسید کربن حداکثر تا ۱۷ درصد در سراسر جهان کاهش یافته است. در نتیجه انتظار می‌رود انتشار سالانه این گاز گلخانه‌ای بین ۴.۲ تا ۷.۵ درصد کاهش یابد، اما این وضعیت موجب کاهش غلظت دی اکسید کربن موجود در جو نشده و غلظت این گاز گلخانه‌ای در اتمسفر مشابه یک سال عادی است.

در این گزارش آمده است: غلظت دی اکسید کربن جو زمین همچنان افزایش خواهد یافت. البته سرعت این افزایش غلظت به میزان ۰.۲۳ بخش در میلیون نسبت به سال قبل کمتر است. در نتیجه حداقل در کوتاه‌مدت اثر محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کووید ۱۹ از نواسانات طبیعی غلظت دی اکسید کربن در اتمسفر قابل تشخیص نیست.

با وجود این که میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای عامل اصلی تشخیص مقدار این گازها در اتمسفر است، غلظت این گازها معیاری است که نشان می‌دهد پس از یک مجموعه تعاملات پیچیده بین جو، زیست‌کره، لیتوسفر، کریوسفر و اقیانوس‌ها، چه چیزی باقی می‌ماند.

در حال حاضر دی اکسید کربن ماندگارترین گاز گلخانه‌ای موجود در جو زمین است که با فعالیت‌های انسانی ارتباط دارد و افزایش غلظت آن در جو عامل دو سوم گرمایش زمین است.

در سال ۲۰۱۹ میلادی غلظت گاز دی اکسید کربن در جو بر اساس گزارش سازمان جهانی هواشناسی معادل ۴۱۰ بخش در میلیون بود که نسبت به سال ۲۰۱۸ میلادی با غلظت ۴۰۷.۸ بخش در میلیون، افزایش داشته است. روند افزایشی غلظت گاز دی اکسید کربن در جو در سال جاری نیز ادامه داشته است. به گفته متخصصان این سازمان از سال ۱۹۹۰ میلادی تاکنون اثر گرمایشی گازهای گلخانه‌ای بر زمین به میزان ۴۵ درصد افزایش یافته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان ملل متحد دی اکسید کربن سازمان جهانی هواشناسی تخریب محیط زیست پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان ملل متحد دی اکسید کربن سازمان جهانی هواشناسی تخریب محیط زیست ویروس کرونا سازمان ملل متحد دی اکسید کربن سازمان جهانی هواشناسی تخریب محیط زیست اخبار کنکور سازمان جهانی هواشناسی گازهای گلخانه ای دی اکسید کربن جو زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت

قیمت نفت در پی افزایش امید به آتش‌بس در جنگ غزه، برای سومین روز کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در بحبوحه افزایش امیدها به توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی در غزه و افزایش ذخیره‌سازی‌ها و تولید نفت خام در ایالات‌متحده، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه امروز ساعت ۴ و ۵۶ به وقت گرینویچ با ۷۰ سنت یا ۰.۸درصد افت به ۸۵ دلار و ۶۳ سنت برای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا در ماه ژوئن با ۷۵ سنت یا ۰.۹درصد افت، ۸۱ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه معامله شد.

پس از تلاش دوباره مصر برای احیای مذاکرات بین حماس و رژیم صهیونیستی، که انتظار می‌رود توافق برای آتش‌بس بین دو طرف به سرانجام برسد، قیمت‌های جهانی نفت خام با کاهش روبه‌رو شد.

تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد امروز طی یادداشتی گفتند: احتمال توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، نگرانی‌ها از تشدید درگیری‌ها و هرگونه اختلال احتمالی در عرضه را کاهش داده است.

در همین حال، فشار بر قیمت‌ها سبب افزایش ذخیره‌سازی‌های نفت خام ایالات‌متحده و افزایش عرضه آن شد.

اداره اطلاعات انرژی روز سه‌شنبه اعلام کرد تولید نفت آمریکا از روزی ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه در ژانویه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در ماه فوریه رسید که بیشترین افزایش ماهانه آن طی سه سال گذشته است.

به‌گفته تحلیلگران ای‌ان‌زد، علائم تداوم تورم همچنین نگرانی‌ها را درباره تقاضا برای نفت خام افزایش داد و این در حالی است که در آستانه فصل افزایش سفرها با خودروهای شخصی در ایالات‌متحده، که سبب افزایش شدید تقاضای بنزین می‌شود، این نگرانی‌ها اوج خواهد گرفت.

تازه‌ترین نظرسنجی رویترز در روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) نشان داد تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه آوریل با ۱۰۰ هزار بشکه افت به ۲۶ میلیون و ۴۹۰ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید 
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد